Bemutatkozás

Péter Szabolcs a P-Trailer Bt ügyvezetőjeként üdvözlöm Önt. Az utánfutókat édesapám 1989-től egyéni vállalkozóként gyártotta, majd 1991-től jómagam is részt vállaltam a gyártási folyamatokban. Először egyedi engedélyeztetés útján készültek az utánfutók, majd 2002-től a Nemzeti Közlekedési Hatóság Kelet-Magyarországi Regionális Igazgatósága által kibocsátott gyártási engedéllyel folyhatott tovább a gyártás. Édesapám családi okokra hivatkozva 2006-ban visszavonult, és ekkor került megalapításra a P-Trailer Bt., mely folytatta és jelenleg is végzi az utánfutók készítését.

Magyarországon az általunk gyártott utánfutók közül számtalan megtalálható a forgalomban, de volt példa külföldi forgalomba helyezésre is.

Kínálatunkban utánfutók széles skálája szerepel, de egyedi, valamint funkcionális igények kielégítésére is nyitottak vagyunk.

Gyártmányaink között megtalálhatja a hagyományos értelemben vett utánfutót, de találkozhat többek között sporteszközszállítóval, lószállítóval, autószállító trélerrel, munkagépszállítóval, hosszanyagszállítóval, konténer-szállítóval is, melyek egy, illetve két tengelyes kivitelben is rendelhetők.

Hosszú évek tapasztalatai, valamint a tulajdonosok általi visszajelzések alapján az általunk készített utánfutók megfelelnek a velük szemben támasztott igényeknek mind minőségi, mind pedig funkcionális tekintetben is. A több mint 30 éves tapasztalat, melyet az utánfutók építésében szereztünk garancia a minőségre.